© 2018 Marocco Hamam | Design by Agerfalk Development

Event

Traditionellt sett besökte inte marockanerna sina lokala hamam enbart för att tvätta sig och slappna av, utan även för att umgås med människor i alla åldrar och av olika samhällsstatus. Än idag har marockanska hamam kvar sin viktig kulturella roll.

Skäm bort och rengör dig själv med en äkta marockansk spa-upplevelse. Mjuka upp musklerna, öppna porerna och låt din hud andas i ångbastun i vårt hamam. Efter en exfolierande kroppsskrubb och en lång skön massage, där typiska marockanska produkter som arganolja, svart tvål och rhassoul används, kommer du att känna dig pigg och fräsch!

Konferens

Inled eller avsluta ert möte med ett besök på Marocco Hamam. Ni får tillgång till privat värmerum och ångbastu behandlingar och samtidigt en rad andra möjligheter. Vi kan erbjuda allt ifrån mat och dryck till musik och styling m.m. Vi skräddarsyr dagen efter era önskemål och bjuder på tips och rekommendationer som vi tror passar er.

Särskilt Event

Kick-off, fest, tjejkväll, möhippa eller babyshower? Om ni ska anordna ett event så är Marocco Hamam det bästa stället för er! Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för era speciella tillfällen. Vi hjälper er gärna att anordna ett tillfälle att minnas.

Grupp

Hamambehandling i grupp (min 6 pers). Låt våra terapeuter skämma bort er med en upplevelse med inspiration av den gamla marockanska ritualen. Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med Marockansk svart tvål, en stimulerande kroppsskrubb med traditionell kessa scrubhandske som exfolierar bort döda hudceller. Behandlingen avslutas med en lätt skummassage. Din hud lämnas ren, återfuktad, mjuk och len, du känner dig lugn, avslappnad och i mer balans. Te och frukt ingår.

After Work

Ta med kollegor eller vänner på en unik After work i en varm och avkopplande miljö. Njut av vårt marockansk inspirerade hamam med ångbastu och uppvärmda bänkar. Skäm bort och rengör dig själv med en äkta marockansk spaupplevelse. Mjuka upp musklerna, öppna porerna och låt din hud andas i ångbastun innan huden exfolieras med kessahanske. Du genomför behandlingen på dig själv eller en vän i din egen takt enligt instruktioner från oss .

1 st flaska cava ingår i priset. 17.00-23.00 måndag-torsdag.

Kontakta Oss & Boka

Torsgatan 3b 

111 23 Stockholm

 

Öppet Måndag till Söndag 11:00 till 19:00

Kontakta oss här >