© 2018 Hamam.nu | Design by Agerfalk Development

Event Hamam

Traditionellt sett besökte inte folket sina lokala hamam enbart för att tvätta sig och slappna av, utan även för att umgås med människor i alla åldrar och av olika samhällsstatus. Än idag har hamam kvar sin viktig kulturella roll.

Skäm bort och rengör dig själv med en äkta spa-upplevelse. Mjuka upp musklerna, öppna porerna och låt din hud andas i ångbastun i vårt hamam. Efter en exfolierande kroppsskrubb och en lång skön massage, där kvalitativa produkter som arganolja och Aleppo tvål används, kommer du att känna dig pigg och fräsch!

Konferens

Inled eller avsluta ert möte med ett besök på vår Hamam & Spa avdelning. Ni får tillgång till privat värmerum och ångbastu behandlingar och samtidigt en rad andra möjligheter. Vi kan erbjuda allt ifrån mat och dryck till musik och styling m.m. Vi skräddarsyr dagen efter era önskemål och bjuder på tips och rekommendationer som vi tror passar er.

Särskilt Event

Kick-off, fest, tjejkväll, möhippa eller babyshower? Om ni ska anordna ett event så är vårt  Hamam det bästa stället för er! Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda för era speciella tillfällen. Vi hjälper er gärna att anordna ett tillfälle att minnas.

Grupp

Hamambehandling i grupp (min 6 pers). Låt våra hud- & spaterapeuter skämma bort er med en upplevelse med inspiration av en gammal tradition. Behandlingen inleds med att mjuka upp musklerna och låta huden andas i ångbastu med hög luftfuktighet för att förbereda och långsamt öppna upp porerna inför en rengöring med ekologisk tvål, en stimulerande kroppsskrubb med traditionell kessa scrubhandske som exfolierar bort döda hudceller. Behandlingen avslutas med en lätt skummassage. Din hud lämnas ren, återfuktad, mjuk och len, du känner dig lugn, avslappnad och i mer balans. Te och frukt ingår.

After Work

Ta med kollegor eller vänner på en unik After work i en varm och avkopplande miljö. Njut av vårt inspirerade hamam med ångbastu och uppvärmda bänkar. Skäm bort och rengör dig själv med en äkta spaupplevelse. Mjuka upp musklerna, öppna porerna och låt din hud andas i ångbastun innan huden exfolieras med kessahanske. Du genomför behandlingen på dig själv eller en vän i din egen takt enligt instruktioner från oss .

Kontakta Oss & Boka

Torsgatan 3b 

111 23 Stockholm

 

Öppet Måndag till Söndag 11:00 till 19:00

Kontakta oss här >